OPIS POSTOPKA: Suhe sestavine zmešamo v posodi. V blenderju zmešamo mango in pomarančni sok. Nato to mešanico in vse ostale mokre sestavine dodamo k suhim in premešamo. Testo nalijemo v pekač in pečemo 60 min na 185 stopinj.
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca (povzeto po therawchocolatecompany.com)
Ekološki kokosov sladkor je posebna kokosova specialiteta nežnega karamelnega okusa in je odlično sladilo za vse, ki se zavedajo uravnotežene prehrane.
Soda bikarbona je ime za natrijev hidrogenkarbonat. Zaradi svoje univerzalne uporabe je nepogrešljiva v vsakem gospodinjstvu. Uporablja se jo za zdravljenje, čiščenje izdelkov, umivanje, pri peki itd.
Cejlonski cimet iz ekološke pridelave je okusna in nepogrešljiva začimba, ki je znana po svoji topli in mikavni aromi. Je vsestransko uporaben – za sladice, mesne jedi in smoothije.
Redna cena:5,49 €
Redna cena:5,49 €
Komentarji (0)
Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Komentarji (0)