To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Mandljev - pirin kruh brez kvasa
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Mandljev - pirin kruh brez kvasa

SESTAVINE:
350 g polnozrnate pirine moke 
* 1 ščepec soli (himalajske) 
* 15 g olivnega ali lanenega olja 
* 1 čajno žličko sode bikarbone 
* 150 g mandljev v lističih 
* 3 dcl mineralne vode (Radenska) 
* oreščki po želji 


OPIS POSTOPKA:
 V večji posodi s kuhalnico zmešamo vse suhe sestavine (moko, sol, sodo bikarbono, mandlje, oreščke) in dodamo olje. Ponovno premešamo in nato postopoma dodajamo svežo mineralno vodo (priporočam uporabo sveže zaprte mineralne vode, saj bo kruh tako veliko mehkejši). Vodo dodajajte po občutku, dokler ne dobite srednje goste mase, ki jo samo vlijete na pekač pripravljen za peko kruha. Pekač lahko obložite s peki papirjem. Na vrh potresete mandlje v lističih in pečete 45 minut na 180 stopinj. Naj vam tekne.

ČAS PRIPRAVE: 10 min + 40 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti