To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Malinina tortica brez moke in glutena

SESTAVINE: Nizkohidratna malinina tortica brez moke in glutena
* 120 g masla ali kokosovega olja
* 50 g 100% kakava
* 4 jajce
* 150 g ksilitola (ali katero drugo zdravo sladilo)
* 120 g orehov


Za nadev:
* 250 g posnete skute
* 50 g sladke smetane
* 50 g ksilitola  (ali katero drugo zdravo sladilo)
* 150 g malin

OPIS POSTOPKA: Pečico segrejemo na 170 stopinj. Maslo stopimo in mu primešamo kakav v prahu, nato ohladimo. Rumenjake penasto stepemo s ksilitolom, beljake pa v trd sneg. Rumenjakom nato dodamo ohlajen kakav, na koncu pa nežno umešamo še beljake ter mlete orehe. Pečemo v pekaču premera približno 22-25 cm, približno 20-22 minut. Ko se testo ohladi, ga namažemo s sestavinami za nadev, ki smo jih zmiksali skupaj. Okrasimo z malinami.

Hranilna vrednost:
- 3050 kCal
- 95 B, 190 OH, 225 M, 35g vlaknin

ČAS PRIPRAVE: 60 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Jasmin Zorko (poglejte še njegov zanimiv blog Zdravi in Fit)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.

Top hiti