To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Malinina torta iz pirine moke

SESTAVINE
Za biskvit:malininatorta
* 3 jajca
* 70 g kokosovega sladkorja
* noževa konica vanilije
* 90 g pirine polnozrnate moke
Nadev:
* 250 g navadnega jogurta
* 250 g vanilijevega jogurta
* 10 kapljic stevie (ali katerega drugega sladila)
* vanilija (ali vanilijev sladkor)
* sok pol limone
* 6 lističev želatine (lahko uporabite tudi agar agar)
* 6 žlic ruma
* 250 g smetane
* malinova marmelada
* 400 g malin

OPIS POSTOPKA:  Jajca, sladkor in vanilijo zmešamo zelo penasto. Vmešamo moko in vlijemo maso v model (26 cm premera). Pečemo v pečici ogreti na 180 stopinj 12 - 15 minut. 
Jogurte zmešamo s sladilom (po želji), vanilijem ter limoninim sokom. Lističe želatine namočimo v hladni vodi, nato jih ožmemo in raztopimo v vročem rumu (ne sme pa zavreti) ter primešamo k jogurtovi masi (najprej v majhni količini kreme, nato pa vso kremo dobro premešamo). Smetano stepemo v trden sneg in jo primešamo k jogurtovi masi.
Biskvit, ki se je medtem spekel, najprej prepojimo (jaz sem uporabila rum + mleko, lahko pa tudi malinov sok) in namažemo z malinovo marmelado, obložimo z malinami (vse skupaj ostane v tortnem modelu) in nalijemo nanj jogurtovo maso. V hladilniku naj odstoji vsaj 2 uri. Okrasimo z lističi sveže melise ter nekaj malinami.

ČAS PRIPRAVE: 80 min
RECEPT SESTAVILA: Malinca Andreja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti