To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Maline in čokolada v obliki tortic

Vsi čokoholiki, ki brez čokolade ne morete – spodaj je recept za odlično čokolado, ki si jo lahko napravite kar sami. Prijetno zdravo sladkanje!


SESTAVINE:
raspberry-and-chocolate-frontDomača presna čokolada
* 100 gramov kakavovega masla
* 90 gramov presnega kakava
* ščep himalajske soli
* 3 žlice agavinega sirupa
Malinov žele
* 100 gramov malin
* 4 žlice vode
* 4 žlice agavinega sirupa
* četrt žličke praška agar agar

OPIS POSTOPKA: Kakavovo maslo počasi stopimo nad vodno kopeljo. Dodamo kakav in ga z metlico previdno vmešamo. Ko je ves kakav vmešan, dodamo ščepec soli in agavin sirup ter vse skupaj premešamo, da nastane tekoča čokoladna zmes. To zmes lahko nato vlijemo v silikonske kalupe, postavimo v hladilnik in čez kakšno urco že imamo strjeno domačo presno čokolado. 
Iz nastale čokoladne mase lahko naredimo 12 tankih čokolad, jaz sem jih tokrat za predstavitev naredil samo 9 malo debelejših. V pekač za kolačke namestimo papičke za kolačke in čokoladno maso razdelimo v papirčke. Jaz si pomagam s posebno posodico za vlivanje čokolade. Pekač postavimo v hladilnik za vsaj 1 uro, da se čokolada strdi. 


Priprava malinovega želeja: 


raspberry-and-chocolate---raspberry-agar-agar


 


Maline zmiksamo ali pretlačimo in jih spasiramo čez gosto sito, da iz malin odstranimo vse majhne košice. V malinovo kašo vmešamo 4 žlice vode in prašek agar agar ter na nizki temperaturi segrevamo do vretja. Po 1 minuti vretja posodo umaknemo iz štedilnika in pustimo, da se rahlo ohladi. Malinovo maso z žlico razporedimo na ohlajeno čokolado, da na čokoladi nastane malinov žele. Na vsako čokolado postavimo še svežo malino. Pekač postavimo nazaj v hladilnik za eno uro, da se malinov žele strdi, nato pa nastale tortice iz čokolade in malin odstranimo iz papirčkov za kolačke.

RECEPT PRIPRAVIL: Easy recepti


 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti