To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Makaronovo meso

Klasična in ena najbolj pogostih jedi naših kuhinj, ki nam za pripravo ne bo vzela veliko časa. Sama sem se odločila za piščančje meso, po želji pa tega lahko zamenjate tudi s katerim drugim (najbolj priporočljivo z govedino).

SESTAVINE:
*polovica piščančjih prsi
*pol čebule
*1 korenček
*1 paradižnik
*1 rumena paprika
*pol pesti nasekljanega peteršilja
*2 ščepca rdeče paprike v prahu
*1 ščepec bazilike
*1 ščepec biogette
*1 ščepec popra
*himalajska sol po okusu
*žlica kokosovega ali olivnega olja
*voda po potrebi
*1 žlica bele pirine moke

OPIS POSTOPKA: Piščančje prsi narežemo na manjše kose. Operemo in očistimo vso zelenjavo. Korenček, papriko in paradižnik narežemo na manjše kocke, peteršilj in čebulo pa drobno sesekljamo. V posodi segrejemo žlico olja in na njej hitro prepražimo čebulo. Ko ta porumeni skupaj dodamo meso in vso zelenjavo in pražimo, da meso dobi malce barve. Dodamo začimbe, dobro premešamo in pražimo še 1-2 minuti. Zalijemo z vodo tako, da je meso popolnoma prekrito, pokrijemo in pustimo na zmernem ognju. Če vmes zmanjka vode, po potrebi še zalijemo. Ko je meso mehko, v manjši skodelici zmešamo žlico moke in vodo, da dobimo gladko in gosto strukturo. To vlijemo v omako in dobro premešamo, da se zgosti. V drugi posodi v osoljeni vodi skuhamo makarone, dobro odcedimo, nadevamo v krožnike in prelijemo s pripravljeno mesno omako. Sama sem k makaronovemu mesu postregla še mešano solato.

ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Natalija

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti