To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Lešnikovo čokoladne kocke

SESTAVINE:
*125g celih lešnikov
*75g mletih orehov
*135g datljev
*218g fig
*70g arašidovega masla
*2 žlički vaniljevega ekstrakta
*¼ žličke himalajske soli
*115g temne čokolade
*1 žlica kokosovega olja

OPIS POSTOPKA: Lešnike najprej popražimo v pečici in odstranimo lupinico. Datlje in fige za 10 minut namočimo v vreli vodi. Vodo odlijemo in malce ohladimo. Datlje, fige, lešnike, mlete orehe, vaniljo, sol in arašidovo maslo damo v multipraktik in dobro premiksamo, da dobimo kompaktno zmes. Zmes položimo na peki papir, na katerega smo si predhodno začrtali kvadrat velik cca 20x20cm. Zmes položimo na sredino in poskušamo oblikovati kvadrat. Položimo ga v zmrzovalnik za pol ure. Ko je zadeva dovolj čvrsta, vzamemo model pravokoten pekač z visokimi robovi in zrežemo dva pravokotnika enake velikosti. Model obložimo s peki papirjem in vanj položimo prvi pravokotnik. Medtem stopimo čokolado z žlico kokosovega olja. V model po prvem pravokotniku polijemo pol stopljene čokoladne mešanice in postavimo zadevo v hladilnik za toliko časa, da se čokolada ravno začne dobro strjevati. Na to plast položimo drug pravokotnik in zopet prelijemo s čokolado. Okrasimo z nasekljanimi lešniki in zopet model postavimo v hladilnik za dobro uro. Ko je zmes trdna jo razrežemo na poljubno velike kocke. Dober tek.

ČAS PRIPRAVE: 30 min + hlajenje
RECEPT PRIPRAVILA:
Mojca Perdih

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti