To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Ledene rezine brez moke in sladkorja

SESTAVINE: 
Biskvit:
* 30 g fino mlete kokosove moke
* 20 g mletih mandljev  
* 2 jajci (ločimo rumenjake od beljakov)
* 6 beljakov
* 6 žlic vrele vode
* 2 mali žlički pecilnega
* 15 g kakava, nesladkanega
* 35 g sladkorja sugarsweet 1:2
Mlečno polnilo:
400 g kremnega sira
100 g smetane za stepanje
50 g sladkorja sugarsweet 1:2  
Čokoladna plast:
* 100 g temne čokolade
* 40 g masla
Čokoladni preliv:
* 100 g temne čokolade
* 80 g smetane za stepanje
 
OPIS POSTOPKA: 
1. Pečico segrejemo na 175 stopinj celzija. Pekač obložimo s papirjem za peko.
2. Najprej zmešamo kokosovo moko, mandlje, kakav, sladkor in pecilni prašek. Beljake stepemo v sneg.
3. V posodi zmešamo rumenjaka in vročo vodo, nato gosto zmes dodamo suhim sestavinam.
4. Mešanici dodamo sneg iz beljakov in premešamo.
5. Vlijemo v pekač in pečemo približno 20 min. Po 20 min naredimo preizkus z zobotrebcem.
6. Ohladimo in prerežemo na dva enaka dela
7. Za mlečno polnilo zmešamo kremni sir, smetano in sladkor, za čokoladno plast pa stopimo 100 g čokolade in 40 g masla.
8. Zložimo skupaj : prva plast je biskvit, sledi polovica mlečnega polnila, nadaljujemo s čokoladno plastjo. Postavimo v hladilnik, za nekaj minut, da se čokolada strdi in lahko nadaljujemo. Dodamo še drugo polovico mlečnega polnila, nato drugi del biskvita in na koncu še prelijemo s čokoladnim prelivom.

RECEPT PRIPRAVILA: Gaja Prestor

 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti