To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Lečina bolonjska omaka

SESTAVINE:
* 1 skodelica kuhane rjave / rdeče leče
* 1 šalotka
* 1 strok česna
* 1 pest šampinjonov
* 2 žlici olivnega olja
* 300g pasiranih paradižnikov
* sol, poper po okusu

OPIS POSTOPKA:
 Na segretem olivnem olju popražimo nasekljano šalotko ter česen. Dodamo šampinjone, kuhano lečo, pasirane paradižnike in sol ter poper. Pri nizki temperaturi kuhamo 5-10 minut, nato postrežemo s poljubno prilogo. 

ČAS PRIPRAVE: 20 minut 

RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti