To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

LCHF trobarvna torta

SESTAVINE:
Testo:
*60 g razmaščene makadamija moke
*30 g razmaščene lešnikove moke
*10 g razmaščene mandeljeve moke
*20 g FiberFin moke (visokovlakninska moka)
*zavojček pecilnega praška
*4 jajca
*10 g sladila sugarsweet 1:10
*50 g zmehčanega masla
*1 JŽ jabolčnega kisa
*50 ml sladke smetane
*50 ml vode  

1. nadev:
*500 g jagod
*1/2 žličke sladila sugarsweet 1:10
*140 g mascarpone sirček
*300 g sladke smetane

2. nadev:
*30 g kokosovo maslo
*2 tablici 70 % čokolade
*100 g mascarponeja
*400 ml sladke smetane  

3. nadev:
*130 g mascarponeja
*120 g pasirane skute
*sok 1/2 limone
*15 g eritritola
*2 JŽ nastrganega kokosa moke

OPIS POSTOPKA: Testo: Ločiš rumenjake in beljake. Beljake stepeš v sneg. Rumenjakom dodaš sladilo in jih penasto umešaš. Natehtaš suhe sestavine, ter jih premešaš z rumenjakom, dodaš kis ter zmehčano (lahko stopljeno) maslo. Premešaš in dodaš še beljake. Še enkrat premešaš nato dodaš še sladko smetano in vodo, premešaš in vliješ v pekač (okrogel pekač 26 cm). Pečeš 25 min na 180° C.

Nadevi: Jagode sladkaš in jih s paličnim mešalnikom dobro spasiraš v skoraj gladko zmes. Stepeš smetano in primešaš mascarpone. Na koncu primešaš še sladkano jagodno maso. Na ognju stopiš maslo in v njem stopiš čokolado. Nekoliko ohladiš. Stepeš smetano in primešaš mascapone. Dodaš še hladno čokoladno zmes, ter vse skupaj dobro premešaš. Mascarponeju primešaš skuto, dodaš limonin sok, eritritol in kokosovo moko. Dobro premešaš. Po plasteh namažeš testo ter poljubno okrasiš.

ČAS PRIPRAVE: 1,5 h
RECEPT PRIPRAVILA:
Natalija Pogorelc

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti