To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Lchf tiramisu

SESTAVINE:
*3 jajca
*čajna žlička sladila sugar sweet 1:10
*100 g kokosove fino mlete moke
*20 g psiliuma
*1 zavoj pecilnega praška
*50 g zmehčanega masla
*1 JŽ jabolčnega kisa
*100 ml vode
*100 ml sladke smetane
*kuhana kava za preliv biskvita

Krema:
*200 ml sladke smetane
*3 jajca
*žlička sladila sugar sweet 1:10

Nadev:
*300 ml sladke smetane
*kakav

OPIS POSTOPKA: Ločiš rumenjake in beljake ter beljake stepeš v sneg. Rumenjakom dodaš sladilo in jih penasto umešaš. Dodaš ostale sestavine, premešaš, dodaš beljake in pečeš 15 min na 200°C. Testo ohladiš in nadrobiš ali pa izrežeš koščke v obliki dna posodice. Testo nadevaš v modelčke in preliješ s kuhano kavo (količina po želji, jaz sem prelila dno s 4 čajnimi žličkami). Za kremo ločiš rumenjake in beljake. Beljake stepeš v sneg, rumenjakom primešaš sladilo in jih penasto stepeš. Sladko smetano skuhaš do vretja, primešaš rumenjake in na zmernem ognju kuhaš še 3 minute. Dodaš sneg iz beljakov in kuhaš še 3 do 5 min. Nato nekoliko zgoščeno maso odstaviš in ohladiš. Če je ohlajena masa preredka, lahko dodaš čajno žličko konjac glukomanan moke. Ko je krema ohlajena jo nadevaš na testo. Nadevaš še eno plast testa in okrasiš s kremo ter sladko smetano, čez katero potrosiš še kakav.

ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT PRIPRAVILA:
Natalija Pogorelc
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti