To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

LCHF Sacher torta

SESTAVINE:
*100g temne čokolade
*100g kokosovega olja
*40 g eritritola
*40g kokosovega sladkorja
*6 jajc
*1 žlička vaniljevega ekstrakta
*posebej še 80g eritritola 
*118g fino mlete mandljeve moke

Polnilo:
*94g marelične marmelade
*2 žlici vode

Obliv:
*160g smetane
*60g mletega eritritola
*90g temne čokolade
*½ žličke vaniljevega ekstrakta

OPIS POSTOPKA: Pripravimo si pekač velikosti 22cm. Čokolado stopimo in jo malce ohladimo. V posodi najprej stepemo kokosovo olje, eritritol. Med stepanjem dodajamo rumenjake enega za drugim, dodamo še vaniljo in stopljeno čokolado. Dobro premešamo. V drugi posodi stepamo beljake, dodamo eritritol, dokler ne dobimo čvrstega snega. Postopno dodajamo sneg in mandljevo moko čokoladni mešanici. Končno zmes zlijemo v pekač in pečemo pri 180 stopinjah 40 min. Ko se ohladi kolač prerežemo na polovico. V kozici zmešamo marmelado in vodo. S tem najprej premažemo spodnji del torte, nanj položimo zgornjega in tudi tega dobro premažemo z marmelado. Torto postavimo v hladilnik medtem, ko pripravimo obliv. Na nizkem ognju segrejemo smetano in eritritol do vretja in jo nato prelijemo čez nasekljano čokolado. Dobro premešamo, da dobimo enoten tekoč čokoladni obliv. Na koncu dodamo še vaniljo. Obliv pustimo stati cca 10min, da se malce ohladi in zgosti. Nato ga prelijemo čez torto. Torto postavimo za nekaj ur v hladilnik, da se obliv malce strdi.

ČAS PRIPRAVE: 1h + hlajenje
RECEPT PRIPRAVILA:
Mojca Perdih

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti