To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Lahka bučkina pita
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Lahka bučkina pita

6

Enostavna in lahka poletna jed, pripravljena v pol ure. 


SESTAVINE: 
* 300 g mladih bučk
* 2 mali čebuli
* 1 strok česna
* 2 jajci
* 4 žlice pirine polnozrnate moke
* 75 ml mleka
* 50 ml vode
* malo sira
* mleti poper, olivno olje, himalajska sol

OPIS POSTOPKA: Bučke očistimo, jih narežemo na tanke kolobarje, jih posolimo, damo v cedilo in jih pustimo stati 20min, da spustijo vodo. česen sesekljamo in narežemo čebulo. Pečico segrejemo na 220 stopinj. V skledi zmešamo jajca, moko, mleko in vodo ter v testo vmešamo bučke, nariban sir, česen, čebulo ter zmes malo posolimo in popopramo. Dobljeno zmes vlijemo v pekač in po vrhu malo pokapamo z olivnim oljem. Pečemo 20min oziroma do zlato rjave barve.

RECEPT PRIPRAVILA: Sara Kondolf

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (6)

Maja kepic

Jaz sem dala 4 jajca potem 100 ml mleka in 75 ml vode pa 10 žlice moke a je preveč. Pa delala sem z belo moko druge nisem imela. Pa je bila kar redka masa

Malinca Natalija

Kot navedeno v receptu, je njegova avtorica pito pekla približno 20 minut. Pomembno je, da pita dobi zlato-rjavo barvo, takrat jo lahko vzamemo iz pečice.
Lep pozdrav

klara femc razpotnik

Mene zanima koliko časa se peče obsolutno je 20min premalo???

klara femc razpotnik

Super recept lahka hrana v tej vročini!!! :)

Dusanka Tomic

Recepti so super

Zlatka Kovač Tušek

Super recept takoj ga bom naredila.
Lep dan Zlatka
Top hiti