To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kvinojin solatni krožnik
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kvinojin solatni krožnik

SESTAVINE:
* 400 gramov cvetače
* 50 gramov kvinoje
* polovica avokada
* 2 jajci
* 6 češnjevih paradižnikov
* 1 mlada čebula
* olivno olje
* sol
* poper
* 1 jedilna žlica alkoholnega kisa
* limonin sok 

OPIS POSTOPKA:
 Cvetačo operemo in narežemo na manjše kose, nato jo razporedimo na pekač, premešamo z nekaj olivnega olja in solimo. Pečemo v pečici za 30 minut, na 200 stopinj Celzija, da se cvetača obarva. Med tem časom skuhamo po navodilih še kvinojo. Uporabimo 50 gramov in jo med kuhanjem solimo. Narežemo češnjev paradižnik, čebulo in avokado. Ko so vse sestavine ohlajene, jih razporedimo na 2 krožnika in na koncu pripravimo še poširani jajci. V vodo, ki je dovolj visoka, da pokrije kuhano jajce, damo alkoholni kis in jo zavremo. Jajci razbijemo vsako v svojo skodelico. Vodo odstavimo, vanjo nežno položimo jajce po jajce in po potrebi z žlico popravimo beljak na rumenjak, vendar zelo nežno. Posodo pokrijemo in pustimo jajci, da se poširata 4 minute, nato ju nežno vzamemo iz posode in odcedimo ter položimo na vrh solate. Jajce popramo. Solato lahko po želji še pokapljamo z oljem, limoninim sokom in soljo. 

ČAS PRIPRAVE: 50 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Tamara Lesinšek - TasTasty

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti