Kvinoja s piščancem, šparglji in grahom
SESTAVINE:
* 100 g kvinoje
* 2 piščančja zrezka
* 8 belih špargljev
* paradižnikova mezga
* konzerva graha
* himalajska sol
* Kokosovo olje
* 200 g sira
OPIS POSTOPKA: Pred uporabo kvinojo speremo in prelijemo s toplo vodo. Pustimo jo stati v vodi par ur, da nabrekne. Zavremo jo z dvojno količino vode in kuhamo 20 min. Medtem na kokosovem olje prepražimo koščke piščanca, ki smo ga prej nasolili. Po 5 minutah dodamo še na kolobarje narezane beluše, paradižnikov koncentrat in začinimo s papriko v prahu. Pražimo še 5 min. Nato vse skupaj zmešamo, dodamo grah in nariban sir ter damo peči v pečico za 10 min, da se rahlo zapeče.
ČAS PRIPRAVE: 40 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana H.
Komentarji (0)