To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kvinoja in uporaba kvinoje


Kvinoja je zelo zdravo in z beljakovinami ter rudninami bogato živilo, zaradi česar je priporočljivo, da jo uživate čim pogosteje. 


Kvinoja iz ekološke pridelave je zelo zdravo in z beljakovinami ter rudninami bogato živilo, zaradi česar je priporočljivo pogosto uživanje. Kvinojo uvrščajo med popolna beljakovinska živila, kar pomeni, da vsebuje vse nujno potrebne aminokisline za izgradnjo mišic tako kot meso, jajca ali mlečni izdelki. Kvinoja ima slasten okus po oreščkih. Kvinoja ne vsebuje glutena.


Uporaba kvinoje iz ekološke pridelave


Kvinoja se uporablja za pripravo kvinot (rižot), solat, juh in sladic. Pred uporabo je kvinojo potrebno temeljito sprati na cedilu in preliti s toplo vodo, da se odstranijo morebitne saponine. Razmerje vode in kvinoje naj bo 1:2,5. Kuha se na zmernem ognju 15 do 20 minut in se nato pusti stati še 5 minut, da nabrekne do konca.


Recepti z uporabo kvinoje

Top hiti