To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kruhovi cmoki
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kruhovi cmoki

Kruhovi cmoki so odlična priloga marsikateri jedi, odlični pa so z raznovrstnimi omakami in predvsem goveji mesom. Kljub temu, da njihova priprava izgleda zahtevna, nam sploh ne bo vzela veliko časa, pomembno pa je samo, da masa iz katere cmoke oblikujemo ni premehka in prerahla, saj se v tem primeru v vodi lahko razkuhajo in razpadejo.

SESTAVINE:
*8 manjših žemelj, posušenih
*2,5 dcl mleka
*pol čebule
*ščepec česna v prahu
*2 jajci
*malo bele ostre moke za oblikovanje
*zmleti ovseni kosmiči po potrebi
*olivno olje
*žlička biogette

OPIS POSTOPKA: Suhe žemlje narežemo na manjše kocke, nadevamo na pladenj/pekač in prelijemo z mlekom. Pustimo stati tako dolgo, da so vsi koščki lepo namočeni. Vse skupaj dobro ožmemo in predevamo v drugo posodo. Na olivnem olju prepražimo sesekljano čebulo do lepe rumene barve in dodamo v posodo s kruhom. Dodamo ščepec česna v prahu, 2 jajci, žličko biogette in dobro premešamo, da se sestavine povežejo. Če je zmes premehka, dodamo malo mletih ovsenih kosmičev. Pripravimo ostro moko s katero si posipamo roke, da se kroglice nanje ne bodo prijemale. Z žlico zajemamo maso in z rokami oblikujemo kroglice. Solimo vodo in jo zavremo, nato pa vanjo nadevamo kroglice, ki jih v kropu kuhamo 15-20 minut. Postrežemo lahko s piščančjim ali govejim mesom v omaki.
 
ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT PRIPRAVILA:
Malinca Natalija
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti