To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kruh brez glutena, ki vas nasiti

Tisti, ki so na LCHF dieti se izogibajo ogljikovim hidratom in zato lahko uživajo le kruh, ki ne vsebuje običajne moke.  

SESTAVINE:Kruh, ki vas nasiti

* 150 g lanenih semen
* 50 g sončničnih ali bučnih semen
* 50 g lešnikov ali makadamij
* 4 žlice chia semen
* 4 žličke semen indijskega trpotca
* 3 žlice konopljinih proteinov
* 1 stepeno jajce
* 1 žlička morske soli
* 300 ml vode

OPIS POSTOPKA: Lanena semena in chia semena prelijemo z vodo. Počivati pustimo 1 uro, da se naredi gost žele. Dodamo semena indijskega trpotca in dobro premešamo. Postopoma dodajamo ostale sestavine in neprestano nežno mešamo, da se semena dobro povežejo z želatinasto snovjo. V snov zmešamo stepeno jajce. Pekač prekrijemo z peki papirjem. Maso enakomerno razmažemo po papirju (verjetno bo to malo težko, ampak se splača potruditi). Pečemo na 120C – 30min.

ČAS PRIPRAVE: 60 min
RECEPT PRIPRAVILA: Donatella Pečovnik  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti