To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kruh brez kvasa
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kruh brez kvasa

SESTAVINE:
* 500 g pirine bele mehke moke
* 1 čajna žlička soli
* paketek pecilnega praška 
* 3 dl mleka
* mešanica semen

OPIS POSTOPKA: Moko in pecilni prašek presejemo v skledo, dodamo sol semena ter premešamo.

Prilijemo mleko in zgnetemo v testo. Če se testo prijemlje, dodamo malo moke.

Na delovni površini oblikujemo hlebec, ki sme biti visok največ 3 cm, da se sredica res dobro zapeče. Lahko si pomagamo z valjarjem

Pečico predhodno segrejemo na 200 stopinj in v njej ogrejemo pekač.

Na ogret pekač položimo peki papir in naj postavimo oblikovan hlebec. Vanj naredimo po površini nekaj zarez. Lahko ga tudi posujemo s semeni.

Pečemo 35 minut pri 200 stopinjah Celzija.

ČAS PRIPRAVE: 40 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Dominika 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti