To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kruh brez gnetenja
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kruh brez gnetenja

Recept se je prvič pojavil v NY Timesu novembra 2016. Požel je veliko slavo po celem svetu. Obstaja že kar nekaj različic takšnega kruha, jaz sem pripravila pirnega. Postopek je res zelo enostaven, kruh pa odličen.

SESTAVINE:
* 400g pirine bele moke 
* 280ml mlačne vode 
* 7g suhega kvasa 
* 1 čajna žlička soli 

OPIS POSTOPKA
1. Vse sestavine damo v večjo posodo. S kuhalnico na rahlo premešamo , da se vse skupaj sprime v testo. Testo pustimo stati pokrito 18ur, pri sobni temperaturi. 
2. Po pretečenih 18 urah, testo zvrnemo na pomokano površino. Testo z roko raztegnemo, potem testo zložimo skupaj. Robove zavihamo proti sredini in dobimo oblikovano testo. 
3. Testo obrnemo, da so robovi skriti in ga previdno prestavimo na pekač v katerem bomo pekli kruh. Pekač obvezno dobro pomokamo, pokrijemo in pustimo vzhajati še dve uri. 
4. Pečico segrejemo na 245 stopinj celzija. Kruh pečemo v pokritem pekaču 30-35 minut. Nato pokrov odkrijemo in pečemo še 15-20 minut. 
5. Ko je kruh pečen, ga vzamemo iz pečice in stresemo na prtiček. Kruh zavijemo in počakamo, da se ohladi. 

ČAS PRIPRAVE: 21 h
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti