To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kruh brez glutena z malo ogljikovih hidratov

Tisti, ki so na LCHF dieti se izogibajo ogljikovim hidratom in zato lahko uživajo le kruh, ki ne vsebuje običajne moke. 

SESTAVINE:Kruh brez ogljikovih hidratov1

* 8 jajc
* 130g kokosove moke
* 240g masla
* žličko soli
* pecilni prašek


OPIS POSTOPKA: Maslo stopimo in ga primešamo k jajcam. V drugi posodi zmešamo skupaj suhe sestavine (kokosovo moko, sol, pecilni prašek), ki jih nato dodamo zmesi iz jajc in masla. Vse skupaj dobro premešamo ter vlijemo v namaščen pekač. Pečemo 50-60 minut na 180-200 stopinjah, odvisno od modelčka, ki ga uporabimo.

Hranilna vrednost: - 3260 kCal - 70 B, 15 OH, 320 M, 25g vlaknin
*Priporočam da si več o kruhu preberete na naši FB strani, saj je očitno zelo odvisno od kokosove moke, ali kruh "rata" ali ne.

ČAS PRIPRAVE: 60 minut
RECEPT PRIPRAVILA:  Jasmin Zorko  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti