To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kremna koromačeva juha z lososom

SESTAVINE (2 krožnika):Kremna koromačeva juha z lososom1
* 1 srednje velik koromač
* 1 srednje velik krompir
* pest narezanega pora
* 1 file zamrznjenega lososa
* olivno olje
* ščepec žafrana
* riževo smetano (lahko jo nadomestiš z živalsko)
* sol
* nekaj kapljic limoninega soka
* malce limonine lupinice
* ščep kelpa v prahu (lahko ga zamenjaš za sveže mlet črni poper)

OPIS POSTOPKA: Na srednje visoki temperaturi sem na olivnem olju najprej podušila por in ga malce solila. Kmalu zatem sem dodala na koščke narezan olupljen krompirček, nato pa še koromač. Zelenje koromača sem prihranila za okras. Ko se je vse skupaj nekaj minut dušilo sem zelenjavo zalila z malce vrele vode. Le toliko, da je bila vsa pokrita z njo. Dodala sem še zajeten ščep morske soli ter vse skupaj zavrela, nato pa temperaturo znižala in kuhala do mehkega. Vmes sem v nekaj kapljic vroče vode razstopila ščepec žafranovih nitk ter vse skupaj primešala juhi.

S paličnim mešalnikom sem zelenjavo zmiksala v grobo kašo, tako da je tu pa tam ostal še kak Kremna koromačeva juha z lososom2manjši, nespasiran košček krompirja in koromača. Končno je sledila še riba- na kocke narezan file lososa (lahko ga prej odtališ, jaz sem ga le toliko, da sem ga lahko narezala), skupaj z nekaj kapljicami limoninega soka ter jedilno žlico riževe smetane. Vse skupaj sem kuhala še par minutk.

Gosto kremno juho sem porazdelila med dva krožnika, jo potresla z nasekljanim zelenjem koromača in limonino lupinico. Dodala sem še čisto malo smetane ter nekaj kapljic olivnega olja. Namesto popra sem uporabila kelp (rjavo morsko algo, zelo zdravo, sploh za vse, ki imajo (imamo) težave s ščitnico in predjed je bila pripravljena!

RECEPT PRIPRAVILA: Katja - Cook, eat and smile
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti