To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Koruzni kruh
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Koruzni kruh

SESTAVINE: 
* 180 g koruzne moke
* 1 dcl vrele vode
* 320 g bele mehke pšenične moke
* 9 g suhega kvasa
* 1 žlica medu (ali sladkorja)
* 1 čajna žlička soli
* 3 žlice olivnega olja
* 1 dcl mlačne vode 

OPIS POSTOPKA: Koruzno moko damo v večjo posodo ali pa v posodo od električnega mešalnika za gnetenje in jo prelijemo z vrelo vodo. Premešamo z vilico in pustimo da se ohladi do ''mlačnega''. Vsujemo še belo moko in kvas ter dobro premešamo. Dodamo še vse ostale sestavine in gnetemo (vsaj 10 minut), da dobimo homogeno kepico testa. Vodo prilagodimo, glede na gostoto. Damo vzhajat na toplo za približno 1 uro. Oblikujemo hlebček in ga povaljamo v koruznem zdrobu (polenti) in ga damo na pekač. Malo ga zarežemo in pustimo na pekaču vzhajati še 20-30 minut. Pečemo na 200 stopinjah prb. 50 minut, da dobimo zlato rjavo skorjico na kruhu.

ČAS PRIPRAVE: 2 uri 
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti