To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Korenčkova juha s kokosovim mlekom

SESTAVINE:
*280g rdečega korenčka
*polovica čebule
*2 stroka česna
*1 čajna žlička sveže naribanega ingverja
*1 konzerva kokosovega mleka (400ml)
*1 jedilna žlička paradižnikovega koncentrata v tubi
*olivno olje
*(himalajska) sol
*čili v prahu
*vejica peteršilja ali malo koriandra
*50g olupljene pistacije

Preliv za juho:
*limonin sok
*malo paradižnikovega koncentrata
*malo olivnega olja


OPIS POSTOPKA: Čebulo, česen in korenje olupimo. Čebulo nasekljamo in jo prepražimo na olivnem olju, da malo postekli. Dodamo narezan korenček in malo prepražimo. Dodamo nasekljan česen in ingver, le toliko, da zadiši, nato pa zalijemo z 4 decilitri vode. Kuhamo 30 minut, oz. dokler se korenje ne zmehča. Vmes dodamo še malo soli in čilija v prahu in pa paradižnikov koncentrat. Med tem časom v ponvici popečemo pistacijo toliko, da zadiši in se malo obarva. (Če ni slana, jo malenkost solimo.) Nato vse skupaj zmiksamo s paličnim mešalnikom. Dodamo kokosovo mleko (in še malo vode v kolikor se nam zdi juha pregosta) ter nasekljan peteršilj. Poskusimo in glede na okus dodamo še sol ter čili. Postrežemo tako, da juho posipamo s pistacijo in še pokapljamo s pripravljeno mešanico iz limoninega soka, paradižnikovega koncentrata ter olivnega olja.

ČAS PRIPRAVE: 50 min
RECEPT PRIPRAVILA:
Tamara Lesinšek - Tastasty
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti