To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kokosova bomba z malinami

SESTAVINE:
* 200 g datljev
* 150 g grobo mletega kokosa
* malo vode
Kokosova krema:
* 270g indijskih oreščkov
* fino mleta kokosova moka 
* 200 ml kokosovega mleka (kremnega)
* 30ml kokosovega olja
* agavin sirup
* sok ene manjše limone
* 1 čž vanilijeve arome
Malinov pire:
* 300g zmrznjenih malin
* stevia
 
OPIS POSTOPKA: Datlje predčasno namočimo v vodi za 2h. Nato jih z malo vode v blenderju zmešamo. Dodamo kokos in premešamo z metlico. Zmes postavimo v modelčke za muffine. Sama sem uporabila silikonske modele. Damo v hladilnik, da se masa malce strdi. Medtem naredimo kokosovo kremo. Indijske oreščke predčasno namočimo v vodi za 2h. Nato jih damo v blender, dodamo stopljeno kokosovo maščobo in kokosovo mleko, ter zblendamo. Nato primešamo še vse ostale sestavine (kar z metlico). Želimo dobiti kompaktno, gosto zmes, jaz sem kokosove moke dala čisto po občutku. Ko vidiš, da je zmes tako gosta, da se ne bi prelila iz posode, če je obrneš, potem veš, da je super. 

Maso postaviš v modelčke za muffine na osnovo, ki si jo naredil/a že prej.
Vse skupaj daš v zmrzovalnik  za približno pol ure, da se masa lepo strdi. Medtem damo zmrznjene maline v ponev, jih posujemo s stevio (čisto po želji, odvisno, kako sladko želiš imeti), in pokuhamo 2-3 min na majhnem ognju.

Muffin damo iz silikonskega modelčka, ga obrnemo, da je osnova tokrat na zgornji strani (tako kot na sliko), nato pa ga prelijemo z vročim malinovim pirejem. Moj daleč najljubši recept! 

P.S. sladica ni zdržala niti pol dneva....

ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT SESTAVILA: Eva Boto
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti