To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kokosov curry z bučo, čičeriko in špinačo

SESTAVINE (za 1 osebo): curry
* polovico manjše šalotke
* malo nastrganega ingverja
* manjši strok česna (ali polovica)
* curry začimba ali mešanica začimb po okusu (moja izbira: kurkuma, mleta rdeča paprika, kumina, grško seno, koriandrova semena, kajenski poper, črni poper)
* polovico buče
* pol kozarčka vložene čičerike
* pest sveže špinače
* pest zamrznjenega graha
* kokosovo olje
* kokosova krema (ali mleko)
* sol
* 70 g belega basmati riža

POSTOPEK PRIPRAVE: Na kokosovem olju prepražiš čebulico, ingver in česen. Mešaš in čez riz and currynekaj minutk dodaš začimbe. Če boš uporabil(a) cela zrnja (velja za grško seno, kumino in koriandrova semena), jih pred tem dobro stri v terilniku. Ko vse skupaj zadiši, dodaj na manjše koščke narezano bučo (nekaterih niti ni potrebno lupiti). Koksovo kremo zmešaj z malo vode in prilij buči. Namesto kreme lahko uporabiš tudi kokosovo mleko. Bučo zaliješ le toliko, da je vsa pokrita. Ko se zmehča, dodaš vloženo čičeriko, grah in nekaj sveže špinače. Kuhaš še minutko, curry pa pred serviranjem potreseš s peteršiljem (lahko tudi korianrom) in žlico kokosove moke.
Med kuhanjem cuurya po navodilih iz embalaže skuhaš riž. To lahko storiš tudi prej in poleg curryja ponudiš hladen riž. Vmešan v curry se bo tako ali tako ponovno pregrel.

RECEPT PRIPRAVILA: Katja - Cook, eat and smile
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti