KETO LCHF štručke
Popolne KETO/LCHF štručke s hrustljavo skorjo. Skrivnost so vlakna glukomanana, ki naredijo sredico čisto mehko in puhasto. Najboljši nizko hidratni kruh do sedaj!
SESTAVINE:
* 180 g mandljeve moke (nerazmaščene)
* 150 ml vroče vode
* 3 beljaki
* 3 žličke konjak glukomanan
* 2 žlički pecilnega praška
* 1 žlička kisa
* mešanica semen (lan, seznam, sončnice)
* ščepec soli
OPIS POSTOPKA:
1. Pečico segrejemo na 175 ° C.
2. Suhe sestavine zmešamo v veliko posodo.
3. Zavremo vodo.
4. Suhim sestavinam dodamo kis in jajčne beljake, premešamo.
5. Počasi dodamo še vročo vodo, medtem približno 30 sekund mešamo z kuhalnico (testa ne mešajte preveč).
6. Roke navlažimo in oblikujemo 6 manjših štručk. Po želji posujemo še z mešanico semen.
7. Postavimo na pekač obložen s peki papirjem.
8. Pečemo v pečici 40 minut, odvisno od velikosti štručk.
ČAS PRIPRAVE: 45 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana
Komentarji (0)