To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kamut


Kamut v zrnu telesu priskrbi veliko energije in je najbolj priljubljen pri ljudeh z aktivnim življenjskim stilom. Ljudje, ki so alergični na pšenico, bodo v kamutu morda našli rešitev za svoje tegobe.
Kamut v zrnju oziroma zrna pšenice horasan
ima v primerjavi z navadno pšenico veliko večjo vsebnost beljakovin (40 % proti 15 %), mineralov, kot sta magnezij in cink, vitaminov B in vitamina E ter nenasičenih maščobnih kislin. Le vrednost prehranskih vlaknin je v kamutu nižja. Vsebuje veliko antikoksidanotov, zmanjšuje holesterol in zmanjšuje tveganje za razvoj rakavih obolenj.


Uporaba kamuta
Zlato rumena semena kamuta lahko skuhamo v zrnju, le prej ga čez noč namakamo in nato kuhamo 40 minut. Skupaj s sadjem ali z nekaj mleka je kuhan kamut hranljiv zajtrk, večerja ali malica. Odlično se poda k enolončnicam, solatam in nadevom. Uporabimo ga lahko podobno kot riž. 


Poglej Malincine Recepte z uporabo kamuta.

Top hiti
Nedavno ogledani izdelki