Kakijevi kozarčki za zajtrk
* 1 zrel kaki
* 1 banana
* 1 jogurt (domač ali kupljen)
* pest ovsenih kosmičev
* 1 dl mleka
* mandljevi lističi za dekoracijo
* cejlonski cimet
* med po želji
OPIS POSTOPKA: Ovsene kosmiče skuhamo v mleku. Po žeji lahko kašo sladkamo z medom. Ovseno kašo nadevamo v steklene kozarčke največ do polovice. Iz kakijev v blenderju naredimo pire in ga nadevamo v kozarčke. Na koncu v kozarčke dodamo še jogurt, ki smo mu primešali zmečkano banano in ščep cimeta. Po vrhu posujemo nekaj mandljevih lističev in ovsenih kosmičev za dekoracijo. Najbolje je, da damo lončke v hladilnik za vsaj pol ure in nato uživamo v zdravem zajtrku.
ČAS PRIPRAVE: 10 min
RECEPT PRIPRAVILA: Katra Jezeršek - Mmmuffins&co.
Komentarji (0)