OPIS POSTOPKA: Kakije olupimo in damo v mikser, dodamo še sladkor in limono (po okusu) ter dobro premiksamo. Serviramo v kozarcu z žličko kisle smetane in po vrhu potresemo ščepec cimeta.
Dober tek!
ČAS PRIPRAVE: 10 min RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih
Ekološki kokosov sladkor je posebna kokosova specialiteta nežnega karamelnega okusa in je odlično sladilo za vse, ki se zavedajo uravnotežene prehrane.
Cejlonski cimet iz ekološke pridelave je okusna in nepogrešljiva začimba, ki je znana po svoji topli in mikavni aromi. Je vsestransko uporaben – za sladice, mesne jedi in smoothije.
Redna cena:5,49 €
Redna cena:5,49 €
Komentarji (0)
Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Komentarji (0)