To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kakavovo pecivo s kislo smetano
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kakavovo pecivo s kislo smetano

SESTAVINE:
Biskvit:
* 4 jajca
* 100 g datljev
* 100 g kokosovega sladkorja
* 100 g kokosove moke
* 5 jušnih žlic kokosovega olja
* pecilni prašek
* vanilin sladkor
* ščep soli
* 200 g moke
* 10 žlic kakava s cejlonskim cimetom
* 1 dcl mlačne vode
Srednja plast:
* 250 g kisle smetane
* 3 jušne žlice javorjevega sirupa
Zgornja plast:
* 1 dcl kokosovega mleka
* 3 žlice kokosovega sladkorja
* 200 g temne čokolade

OPIS POSTOPKA:
 
Biskvit: ločimo rumenjake in beljake v dve posodi. Rumenjakom dodamo kokosov in vanilijev sladkor. Miksamo cca. 5 minut, dokler jajca niso penasto umešana. Dodamo jim ščep soli, kokosovo olje, kokosovo moko, kakav, moko zmešano s pecilnim praškom, in zmiksanimi datlji (pri miksanju uporabimo 1 dcl vode). Dobro premešamo in dodamo trd sneg beljakov. Narahlo premešamo z lopatko. Maso zlijemo v pekač s peki papirjem in postavimo v ogreto pečico na 200 stC. Pečemo cca. 15 minut.

Srednja plast: zmešamo kislo smetano z javorjevim sirupom in namažemo na pečen biskvit.

Zgornja plast čokolade: v kozici segrejemo kokosovo mleko s sladkorjem in vanj nadrobimo čokolado. Odstavimo iz štedilnika, da se čokolada med mešanjem do konca stopi, zatem pa prelijemo čez ohlajen biskvit s kremo. Pecivo postavimo čez noč v hladilnik in narezanega na kocke postrežemo ob čaju ali kavi. 

ČAS PRIPRAVE: 60 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Iva Džudović - Ljubezniva

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti