To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje
Juha iz mungo fižola
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Juha iz mungo fižola

SESTAVINE:
* 200g mungo fižola
* tri vejice drobnjaka
* indijske začimbe - curry, kumina, ingver, kurkuma...
* sol in poper
* kos parmezana

OPIS POSTOPKA:
 Fižol namakamo čez noč, potem ga dobro operemo in skuhamo v slanem kropu. V lonec damo dvakrat več vode kot je fižola, sol, poper in začimbe. Vklopimo pečico na ventilatorski program na 150stC. Potem pa kuhano juho do gladkega zmiksamo v tekoči pire. Naribamo parmezan in ga v obliki nepravilnih krogov razporedimo na peki papir. Pekač položimo v ogreto pečico in zapečemo hrustke do zlato rumene barve. Juho nadevamo v krožnike in dodamo hrustek ali dva, ter posujemo z nasekljanim drobnjakom. Mungo fižol je izjemno bogat vir vitaminov in mineralov. 

ČAS PRIPRAVE: kuhanje fižola: cca.20 min + peka parmezanovih hrustkov: 7min = 30 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Iva Džudović - Ljubezniva

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.

Top hiti