To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Jota brez glutena

SESTAVINE:Jota brez glutena
* 5 srednje velikih krompirjev
* 300 g kisle repe ali kislega zelja
* 150 g fižola v zrnju
* sol, poper, kumina


OPIS POSTOPKA: Krompir olupimo, narežemo na majhne koščke in kuhamo v slanem kropu. Ko je krompir kuhan, si vodo od krompirja shranimo v skodelico. Krompirju dodamo fižol in vse skupaj dobro pretlačimo.

V drugi posodi zelje ali repo zalijemo z vodo in kuhamo do želene trdote. Repi ali zelju odlijemo 1/4 vode ter jo shranimo v skodelico in dodamo pretlačen krompir z fižolom.

Vse skupaj posolimo, popopramo in dodamo kumino. V primeru, da je jota pregosta, dolijemo nekaj krompirjeve vode in za močnejši okus zeljno oziroma repino vodo.

Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 1 ura
RECEPT PRIPRAVILA: Zana Peci
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti