To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Jajčna omleta z nadevom iz špinače, avokada, česna in grškega jogurta
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Jajčna omleta z nadevom iz špinače, avokada, česna in grškega jogurta

SESTAVINE za 1 osebo: 
* 2 jajci
* 1 strok česna Ž
* 100g sveže špinače
* 3 žlice grškega jogurta
* 1/2 zrelega avokada
* Začimbe: Svež drobnjak, olivno olje, sol
* Po okusu: pražene pinjole

OPIS POSTOPKA:
 Pečico segrejemo na 190 stopinj. Jajci ubijemo v skledo in ju z vilico razžvrkljamo, da dobimo enotno jajčno zmes. Med mešanjem jima dodamo svež drobnjak in sol. Zmes prelijemo v ponev, kjer bomo pekli jajca in postavimo v pečico za 20 minut. Medtem olupimo zrel avokado in mu vzamemo ven koščico. Polovico avokada pretlačimo z vilico. Nato vzamemo strok česna, ga umijemo, olupimo in z nožem na drobno sesekljamo. Pristavimo ponev in vanjo vlijemo 3 jedilne žlice olivnega olja. Česen pražimo na olivnem olju in občasno mešamo še približno 2 minuti, dokler se le-ta ne obarva zlato. Špinačo očistimo, operemo in solimo. Še mokro jo pristavimo na segreto ponev in jo, skupaj s česnom, vmešamo tako, da rahlo oveni. Odstavimo z ognja in ji vmešamo avokado in grški jogurt. (Tokrat jih nisem imela, ampak zraven se dobro priležejo tudi pražene pinjole). Ko je omleta pečena, jo premažemo s pripravljenim namazom in postrežemo s sveže stisnjenim pomarančnim sokom.

ČAS PRIPRAVE: 20 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Katarina Štucl

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti