To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Jabolčno slivova pita
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Jabolčno slivova pita

SESTAVINE:
* 350 g polnozrnate pirine moke 
* 1 ščepec soli 
* 1 pecilni prašek 
* 2 žlici fiber sirupa 
* 200 g grškega jogurta 
* 40 g kokosovega olja 
* 300 g jabolk 
* 200 g sliv 
* 1 žlička cimeta 
* 2 jajci 
* 1 dcl mandljevega mleka 
* 1 žlica gostila (tapioka moka, gustin ) 

OPIS POSTOPKA: V posodo stresemo pirino moko, pecilni prašek in sol. Sestavine pomešamo. V lončku zmešamo stopljeno kokosovo olje, fiber sirup in grški jogurt. Dodamo mešanici suhih sestavin in vse skupaj pregnetemo v testo, ki ga razvaljamo v krog na pomokani delovni površini. Pripravimo namaščen pekač, v katerega razporedimo testo. Ob tem smo pozorni, da ni razporejeno testo preveč debelo. Ostanek testa prihranimo za kasneje. Jabolka olupimo in jih naribamo. Dodamo še slive in cimet. Vse skupaj z žlico zmešamo in razporedimo v pekač, v katerem smo že razporedili testo. Stepemo dve jajci, dodamo mleko in gostilo, ob stalnem mešanju nastane penasta masa. Prelijemo jo čez jabolka in slive. V kolikor nam je pri nameščanju testa v pekač le tega kaj ostalo, lahko testo poljubno oblikujemo in pito po vrhu okrasimo. Pečemo 45 minut na 180 ⁰C oziroma tako dolgo, da so robovi pite zlato rumeno zapečeni. 

ČAS PRIPRAVE: 1h 30min 
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti