To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Hitro lahko poletno kosilo

1
SESTAVINE:
Za rezance:
* 2 jajci
* 30 g sirčka maskarpone
* sol, mleti poper in česen v prahu
Za omako:
* maslo
* pol čebule
* 10 kozic
* 2 žlici sirčka maskarpone
* sol, poper, peteršilj za posip
 
OPIS POSTOPKA: Za rezance dobro stepemo dve jajci s sirom maskarpone in vlijemo na pomaščen pekač ter pečemo 8 min na 160°C. Ko so pečeni, jih ohladimo, zrolamo v "rolado" in z ostrim nožem narežemo na trakove.
Omako naredimo tako, da prepražimo drobno sesekljano čebulo na maslu. Ko čebula porumeni, dodamo kozice, ki jih popečemo iz obeh strani, da pordečijo. Dodamo maskarpone, začimbe in malo povremo. Razrezane rezance postavimo po plitvem krožniku, nanje razporedimo omako s kozicami. Jed okrasimo s peteršiljem.
Dober tek!
 
ČAS PRIPRAVE: 15 min
RECEPT SESTAVILA:
 Katarina Majer
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Nataša Hlebš

Tole je pa nekaj najboljšega, kar sem jedla v življenju!
Vrhunsko!

Top hiti