To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Gratinirani njoki s pečenim pršutom

Za vse ljubitelje testenin so tu njoki na malce drugačen način. Smetanova omaka bo poskrbela za kremasto teksturo, pečen pršut pa bo gratiniranim njokom dal poseben, slasten okus.

SESTAVINE:
*500g njokov
*2 žlici kokosovega olja
*10 rezin pečenega pršuta
*250ml smetane za kuhanje
*ščepec himalajske soli
*ščepec popra
*ščepec bazilike
*ščepec česna v prahu
*riban sir
*ščepec origana
 

OPIS POSTOPKA: V posodi zavremo vodo, osolimo in skuhamo njoke. V drugo posodo vlijemo smetano za kuhanje in postavimo na zmeren ogenj. Dodamo sol, poper, baziliko in česen v prahu ter počasi mešamo. Sama rada dodam še kos topljenega sira, da je preliv bolj gost. Ko zavre, pustimo na rahlem ognju še minutko ali dve in odstavimo. Segrejemo kokosovo olje in ga prelijemo ter premažemo po srednje velikem pekaču. Vanj stresemo njoke in jih razporedimo po celotni površini. Vlijemo pripravljen preliv in vse skupaj v pekaču dobro premešamo, da njoki spodaj ne ostanejo suhi. Po celotni površini položimo rezine pršuta in potresemo z ribanim sirom. Tega potresemo še z origanom. Postavimo v pečico, ki smo jo prehodno segreli na 180 stopinj. Pečemo približno 10-15 minut, tako dolgo, da se sir lepo stopi.
 
ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA:
Malinca Natalija
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti