To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Gratinirane testenine
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Gratinirane testenine

Tele gratinirane testenine s piščancem so do sedaj navdušile prav vse. Enostaven, a zelo dober recept.

SESTAVINE za 2 do 3 osebe:
* 200 g širokih rezancev
* 300 g piščančjega fileja
* 400 ml jušne osnove (lahko narediš z 1/2 bio jušne kocke)
* 200 ml smetane za kuhanje
* 30 g sveže naribanega parmezana
* 6 rezin sira ali 100 g naribanega sira (edamec, mocarela)
* 2 žlici olivnega olja
* polovica čebule
* 2 stroka česna
* ščepec soli
* ščepec popra

OPIS POSTOPKA: Čebulo nasekljamo in jo prepražimo na olivnem olju. Nato dodamo narezanega piščanca, ki ga začinimo s soljo in poprom. Ne preveč, ker je slana že jušna osnova. Ko meso spremeni barvo dodamo še nasekljan česen, ter nato prelijemo z jušno osnovo in smetano za kuhanje. Dodamo široke rezance ali testenine po izbiri ter dobro premešamo. Počakamo, da zavre, še enkrat dobro premešamo, da so testenine prekrite s tekočino, ter kuhamo 15 minut na srednji temperaturi. Na koncu vmešamo še nariban parmezan.

Vmes segrejemo pečico na 175 stopinj Celzija. V namaščen globok pekač dodamo polovico testenin, posujemo oz. obložimo s polovico sira, ter nato postopek še enkrat ponovimo. Pečemo v pečici 10 do 15 minut, da sir dobi lepo zlato rjavo barvo.

ČAS PRIPRAVE: 45 min
RECEPT PRIPRAVILA:
Malinca Nastja

 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti