To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Goveji zrezki v omaki

Mehki goveji zrezki v zelenjavni omaki so eno izmed klasičnih nedeljskih kosil. Zraven se odlično poda pire krompir in velika skleda solate.
 
SESTAVINE: 
* 4 manjši goveji zrezki 
* 3 čebule 
* 2 stroka česna 
* 1 bučka
* 1 dl belega vina
* 3 dcl vode
* 2 žlici biogette
* 2 žlici gorčice
* žlica paradižnikovega koncentrata
* olivno olje
* himalajska sol in poper
* gorčična semena
* ščepec majarona, timijana in nasekljanega peteršilja
* lovorjev list 
 
OPIS POSTOPKA: Zrezke potolčemo, jih namažemo z gorčico in posolimo ter popopramo. Dobro je če to storimo nekaj ur pred kuhanjem. V ponev damo malo olivnega olja in na njem hitro popečemo zrezke. Zrezke umaknemo iz ponve. V ponev kjer so se pekli zrezki nato dodamo čebulo in jo prepražimo. Dodamo še česen, gorčično seme in prepražimo. V ponev vrnemo zrezke, jih zalijemo z vodo in dodamo biogetto. Kuhamo 15 minut nato dodamo bučko in paradižnikov koncentrat. Kuhamo še 30 minut nato zrezke vzamemo iz ponve, omako pa zmiksamo s palačnim mešalnikom. Zrezke vrnemo nazaj v omako, zalijemo z vinom in dodamo lovorjev list, majaron, timijan in peteršilj, Po potrebi še solimo. Kuhamo še približno 30 minut oz. tako dolgo da bodo zrezki mehki (odvisno od mesa). 
 
ČAS PRIPRAVE: 2 h 
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti