To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Fusili s paradižnikom in piščancem

SESTAVINE( za 4 osebe):Svedrcki-s-paradiznikom-in-piscancem
* 400 g polnozrnatih fusilov
* sol za kuhanje testenin
* 3 žlice olja
* 400 g piščančjih prsi brez kosti in kože
* 1 čebula
* 2 stroka česna
* 200g pora
* 400g paradižnikove mezge
* 0,5 žličke čilija
* 1 žlica kokosovega sladkorja
* 0,75 žličke mediteranske soli
* 2 ščepca mletega popra
* 0,5 žličke suhega origana
* 0,5 žličke sveže bazilike
* 0,5 žličke peteršilja

OPIS POSTOPKA: Čebulo in česen olupimo in drobno sesekljamo. Por operemo, očistimo in narežemo. Piščančje prsi narežemo na koščke in jih predhodno po želji začinimo(čili, sol, paprika, poper..) V ponvi segrejemo olj in prepražimo čebulo.. Ko se olje segreje, v ponev dodamo kose piščančjega mesa. Počakamo, da se kosi mesa belo obarvajo. Na koncu dodamo še sesekljan česen in pražimo še 2 minuti. Prilijemo paradižnikovo mezgo, paradižnikove koščke in vse skupaj dobro premešamo. Začinimo s sladkorjem, soljo in poprom. Nato dodamo še origano, baziliko, peteršilj. Dobro premešamo in na šibkem ognju kuhamo toliko časa, da se omaka nekoliko zgosti.
Vmes med pripravo meso na kuhalnik pristavimo večji lonec z ustrezno količino vode za kuhanje testenin. Tik preden voda zavre, jo solimo. V krop stresemo fusile in jih kuhamo toliko časa, kot je označeno na embalaži. Kuhane fusile dobro odcedimo. Na koncu dodamo še odcejene fusile v omako, ponev odstavimo in vse skupaj dobro premešamo. Vse kuhajte z ljubeznijo, da bo jed še boljša:)

ČAS PRIPRAVE: 40 minut
RECEPT SESTAVILA: Malinca Ana

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti