To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Fižolova mineštrica

SESTAVINE:Fižolova mineštrica
* 600 g fižola (za hitro pripravo vzemite tistega iz konzerve)
* 2 korenja
* 1 čebula
* 2 žlici pirine polnozrnate moke
* 50 g testenin (polnozrnatih ali pirinih)
* 1 lovorov list
* 1 žlica jabolčnega kisa
* malo olivnega olja
* sol
* poper


OPIS POSTOPKA: Odcejen fižol iz konzerve stresemo v lonec skupaj s korenjem, ki smo ga predhodno narezali na majhne kocke. Dodamo toliko vode, da prekriva približno dva prsta čez korenje in fižol. Dodamo tudi lovorov list. Kuhamo toliko časa da se korenje omehča.

Medtem pripravimo prežganko s čebulo. Čebulo narežemo na majhne kocke, dodamo žlico olja, ščepec soli in ravno toliko vode da prekriva dno ponve. Malo popražimo, da se čebula stopi. V kozarcu zmešamo moko in vodo, tako da nimamo grudic in s tem zalijemo čebulo. Pražimo dokler se vse skupaj ne zgosti, nakar to prelijemo v lonec s fižolom.

Vzamemo ven lovorov list in vse skupaj zmiksamo s paličnim mešalnikom. Vrnemo lovorov list in dodamo testenine. Začnimo s soljo in poprom, ter dodamo kis (napisala sem 1 žlico, vendar je odvisno od okusa). Vse skupaj kuhamo dokler se testenine ne zmehčajo.


ČAS PRIPRAVE: približno 1 uro
RECEPT PRIPRAVILA: Janja Babelić

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti