To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Enostaven jabolčno cimetov kolač

3

Kolač se bo odlično prilegel k popoldanski skodelici čaja. Glede na svoje sestavine se najbolj prileže ob prazničnih zimskih časih.

SESTAVINE (za 6 do 8 kosov):

* 100 g mandljeve moke ali mletih mandljev
* 100 g ovsenih kosmičev 
* 20 g nastrganega kokosa 
* eno srednje veliko naribano jabolko 
* dve polni žlici mletega cimeta 
* dve polni žlici medu 
* 25 g suhih brusnic
* pecilni prašek 
* ščep himalajske soli 
* eno jajce 

OPIS POSTOPKA: Pečico segreješ na 190 stopinj. Približno tri četrtine ovsenih kosmičev zmiksaš , da dobiš moko, ostale pustiš cele. Ovseno moko in kosmiče zmešaš z mandljevo moko, kokosom, cimetom, pecilnim praškom in ščepcem soli. Primešaš naribano jabolko in nasekljane suhe brusnice. V manjši skledi razžvrkljaš jajce in ga dobro premešaš s stopljenim medom (rahlo ga pogreješ, da je tekoč). Jajce in med dodaš suhim sestavinam in dobro premešaš. Dobiti moraš precej gosto zmes. Pladenj obložiš s peki papirjem ter nanj ‘pretreseš’ zmes za kolač. S pomočjo hrbtne žlice ga oblikuješ v krog enakomerne debeline (približno centimeter in pol). Kolač pečeš približno 15 minut oziroma dokler ni zlatorumeno zapečen. Skupaj s peki papirjem ga prestaviš na mrežico. Ko se rahlo ohladi, ga razrežeš. Kolač pa je prav tako odličen za k popoldanski skodelici čaja. S kavico, kakavom ali toplim mlekom pa enkraten nadomestek zajtrka.

RECEPT PRIPRAVILA: Katja - Cook, eat and smile

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (3)

Malinca

Hojla.Premer okroglega pekača je cca 28 cm. LP, Malinca

Nuša

Kakšnega premera pa je pekač?:)

Helena

Koliko ima en kos kcal?
Top hiti