To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Dunajski zrezek
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Dunajski zrezek

SESTAVINE:
* 300 g piščančjih zrezkov
* himalajska sol
* poper
* 2 jajci
* 5 žlic bele moke
* 5 žlic drobtin (po potrebi dodajamo)
* olje za cvrtje/maslo

OPIS POSTOPKA: Zrezke najprej solimo in popramo. Nato si pripravimo 3 globoke krožnike in v enega nasujemo moko, v drugem razžvrkljamo jajca, v tretjega pa drobtine. Zrezke najprej pomočimo v moko, nato v jajca, na koncu pa pe v drobtine. 
Zrezke potem ocvremo v olju. Lahko pa pripravimo malo bolj zdravo različico in jih spečemo kar v pečici. V tem primeru jih položimo v pekač na peki papir in na vsakega položimo košček masla. Pečemo jih do zlato rjave zapečene barve.

ČAS PRIPRAVE: 30 min + peka
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Alja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti