To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

VIDEO: Domači pirin kruh z olivami

Domači pirin kruh z olivamiSESTAVINE: 
* 500 g bele pirine moke
* 1 vrečka suhega kvasa
* 250 ml vode
* 1 žlička rjavega sladkorja
* 1 žlička olivnega olja
* 2 žlički himalajske soli
* 1 žlička bazilike
* sončnična semena
* sezamova semena
* olive

OPIS POSTOPKA: V 250 ml tople vode stresemo 1 vrečko suhega kvasa in eno žličko rjavega sladkorja ter dobro premešamo in pustimo stati 5 min, da začne kvas delovati. Nato si v skledo pripravimo moko, himalajsko sol in baziliko in dobro premešamo. V skledo nato dodamo še 1 žličko olivnega olja in kavsni pripravek. Testo dobro pregnetemo z rokami in ga oblikujemo v kepo. Nato ga v posodi pokrijemo s prtičkom in ga pustimo vzhajati na toplem približno 30 min. Po 30 minutah k testu dodamo sončnična semena in olive, ter ga še enkrat pregnetemo. Damo ga v primeren pekač, potresemo s sezamom, zarežemo in pečemo na 180 stopinj 45-50 min.
 
ČAS PRIPRAVE: 1h 30 min

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti