To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Zdrava domača čokolada

Vsi čokoholiki, ki brez čokolade ne morete – spodaj je recept za odlično čokolado, ki si jo lahko napravite kar sami. Prijetno zdravo sladkanje!


SESTAVINE:Domača, zdrava superduper čokolada
* 30 g bio temen manjmasten kakav ( vsaj 70%)
* 30 g kokosove maščobe (kokosovo olje)
* malo vode
* razni oreščki (pekan orehi, indijski oreški, mandelji, lešniki...)
* cimet
* 2 žlički stevie (ali kokosovega sladkorja)
* na drobno sesekljana sveža meta
* srebrna alufolija

OPIS POSTOPKA: V kozici na majhen ognju raztopimo kokosovo maščobo ter nato odstavimo kozico. Notri vsujemo kakav v prahu, po svojih željah dodamo cimet, sesekljano meto ter stevio (lahko tudi brez ali pa damo namesto stevie kokosov sladkor), dodamo 2 do 3 žlice vode oz.po občutku, tako da dobimo neko gladko zmes, nekje srednje tekočo, ne preveč gosto. Nato pripravimo en plitev krožnik ali pladenj, lahko tudi kakšen modelček za kako pecivo če ga imate in ga ovijete s srebrno alufolijo. Nato maso zlijete na krožnik ali model, nato pa čokolado okrasimo z raznimi oreščki, lahko dodamo tudi goji jagode, kokosovo moko, lahko še cimet posujemo po vrhu. Ko zaključimo pa postavimo v hladilnik za nekje 3 ure, da se masa ohladi ter strdi. Nato jo vzamemo iz modela in jo lahko nalomimo na koščke ali pa jo pustimo kar takšno. Opomba: Čokolada se mora hraniti v hladilniku, da se ne stopi :).

ČAS PRIPRAVE: 10 min
RECEPT PRIPRAVILA: Patricija Artnak

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti