To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladno-kokosova torta z malinami

SESTAVINE: 
Biskvit:
* 4 jajca
* 80 g moke (npr. pšenična polnozrnata, pirina, mandljeva ali mešanica vseh)
* 100 g mletih mandljev (lahko tudi drugih oreščkov)
* 1 velika žlica čokoladnega namaza brez dodanega sladkorja ali kakava v prahu
* 2 žlički pecilnega
* 50 g navadnega jogurta (ali grškega)
* 10 žlic sukrina
* malo ruma
Nadev:
* maline (približno 300 g)
* 1 ali 2 kokosovi smetani za stepanje (kokosovo smetano si naredite iz kokosovega mleka, recept najdete tuka)
* nastrgan kokos

OPIS POSTOPKA: Rumenjake penasto stepemo skupaj s sladkorjem. Dodamo jogurt in rum, premešamo. Dodamo še moko, mlete mandlje in pecilni prašek ter vse dobro premešamo. Na koncu beljake stepemo v sneg in počasi dodajamo mešanici (vmešavamo na roke, ne z mešalcem). Biskvit vlijemo v model in ga pečemo približno pol ure na 180 stopinjah. Pečen biskvit prerežemo, prvo plast namestimo v model in ga prelijemo z mešanico toplega mleka (navadno, kokosovo ...) in ruma. Če imamo zamrznjene maline, jih segrevamo na majhnem plinu dokler se popolnoma ne odmrznejo, sladkamo po okusu, pustimo, da se ohladijo. Sveže le sladkamo in jih nekoliko pretlačimo (lahko jih le malo, če so vam všeč cele maline ali pa zelo, da dobimo kompaktno malinovo zmes). To zmes damo na prvo plast biskvita. Nadaljujemo s kokosovim nadevom (smetano stepemo in ji dodamo kokosovo moko po želji), nadeva dodamo le pol, sledi druga plast biskvita (ga navlažimo) in na koncu na drugo plast biskvita namažemo še preostanek kokosovega nadeva.

ČAS PRIPRAVE:
 1 h 
RECEPT PRIPRAVILA: Jasmina Melavc 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti