To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladna torta z višnjami (brez glutena)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladna torta z višnjami (brez glutena)

SESTAVINE: 
Sestavine za biskvit:
* 6 jajc 
* 6 žlic brezglutenske moke 
* 6 žlic kokosovega sladkorja
* 6 žlic vode
* 3 žlice olja (lahko kokosovo olje) 
* ½ pecilnega praška 
* 4 žlice kakava
Sestavine za višnjevo kremo: 
* 300 ml sladke smetane 
* 250 g višenj
Sestavine za dekoracijo: 
* 200 g temne čokolade 
* 100 ml sladke smetane 
* višnje, sladka smetana in čokoladni koščki 

OPIS POSTOPKA: Najprej stepemo beljake s sladkorjem v trd sneg. V drugi posodi stepamo rumenjake z vodo in oljem dokler ne dobimo gladke in kompaktne zmesi. Nato počasi dodajamo moko s pecilnim praškom in kakavom. Na koncu pa v to zmes nežno vmešamo še beljakov sneg. Pečemo v okroglem pekaču 30 min na 180 stopinj. Ko je biskvit pečen počakamo kakšno uro, da se dobro ohladi. Nato ga prerežemo čez pol in namažemo z višnjevo kremo.
Višnjevo kremo pripravimo tako, da stepemo smetano in vanjo vmešamo višnje. Na koncu prelijemo torto s čokoladno glazuro. Za glazuro stopimo nad soparo čokolado in jo zmešamo z vročo smetano, da dobimo gladko zmes.
Torto postavimo za 1 uro v hladilnik. Na koncu lahko torto okrasimo s koščki čokolade, stepeno sladko smetano in višnjami. 


ČAS PRIPRAVE:
 90 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Nina Kunc 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti