To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladna torta brez moke z malinami

SESTAVINE:Čokoladna torta z malinami
Podloga:
* 150 g mletih lešnikov ali mandljev
* 60 g kokosovega olja
* 30 g 75% čokolade


Čokoladni nadev:
* 500 g lahkega mascarpone
* 300 g kokosova smetana (napravljena iz kokosovega mleka), recept: tukaj
* 200 g 75% čokolada
* 1 avokado
* 20 g kakava
* 30 g agavinega sirupa
* 30 g kokosovega sladkorja
* 300 g malin (po želji lahko tudi več)

OPIS POSTOPKA: Podloga:
Zmešamo mlete lešnike, tekoče kokosovo olje in stopljeno čokolado. Na krožnik postavimo obroč za torto (20 cm) ter podlogo enakomerno razporedimo po dnu oboka. (Namesto mletih oreščkov lahko uporabimo tudi enako količino mletih piškotov, v tem primeru damo namesto čokolade žličko kakava in po potrebi dodamo mleko, le toliko, da dobimo homogeno maso) .

Čokoladni nadev:
V manjši skledi pretlačimo avokado, dodamo kakav in agavin sirup - po želji ga lahko dodamo tudi več. Pravzaprav nastane zdrava nutela ;) V večji skledi zmešamo mascarpone s kokosovim sladkorjem. Dodamo stopljeno čokolado in nutelo iz avokada. Vmešamo še stepeno kokosovo smetano. Na koncu narahlo vmešamo še maline (lahko sveže ali zmrznjene - sveže so bolj kompaktne in tako ostanejo večji koščki). Nadev razporedimo po podlogi. Torto hladimo vsaj nekaj ur. Po želji jo lahko prelijemo s čokoladnim prelivom.
Nam je tale tortica zelo okusna. Predvsem pa je narejena tik-tak. ;)))

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Tanja Hartman
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti