To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladna torta iz 3 sestavin
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladna torta iz 3 sestavin

5

Nikoli ne bi ugotovila, da so v tej tortici samo 3 sestavine. Tortica je sočna, mehka, skoraj penaste strukture in zelo zelo čokoladna. Primerna za vse čokoholike :) Zraven odlično paše kakšna sadna polivka, sveže sadje, kepica sladoleda ali stepena sladka smetana. 

SESTAVINE:
* 200 g kremnega sirčka (sirni namaz)
* 200 g temne čokolade
* 5 jajc

OPIS POSTOPKA:
 Pripravimo si pekač za torto in ga dobro namastimo ali pa uporabimo peki papir. Torto sem pekla v okroglem pekaču premera 24 cm. Potrebujemo pa še en večji pekač, v katerega lahko postavimo ta manjši pekač. Pečico segrejemo na 150 stopinj. Nad vodni kopeli počasi stopimo čokolado in kremni sir. Ločimo rumenjake od beljakov. Rumenjake dodamo k stopljeni čokoladni masi, jih dobro umešamo in damo maso na stran. Beljake stepemo v trd sneg in ga čisto počasi vmešamo k masi. Vse skupaj vlijemo v okrogel pekač. Okrogel pekač postavimo v večji pekač, in v večji pekač nalijemo vode do polovice višine manjšega pekača. Damo v pečico oba pekača in pečemo 30 minut. Pečico ugasnemo, tortico pa pustimo še 15 minut v pečici. Tortico pustimo v pekaču, da se popolnoma ohladi.

ČAS PRIPRAVE: 20 minut + 45 minut peke 
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (5)

Malinca Andreja

Hojla Polona, pekač je nujno treba položiti v večji pekač z vodo, saj le tako dobimo to puhasto strukturo torte. Za večji pekač lahko uporabite kar globok pekač od pečice.

Malinca Andreja

Hojla Leander, kremni sircek sem kupila v hoferju - bio kremni sir natur.

Polona Köveš

Pozdravljeni,

zanima me, zakaj je potrebno naliti v še en pekač vodo? Je pekač z maso nujno potrebno postaviti v pekač z vodo, ali lahko vodo postavim tudi v skodelici v pečico, če nimam dveh pekačev?

Hvala in lep pozdrav,

Polona

Leander Razboršek

Malince, pozdravljene! Zanima me, kakšen kremni sirček priporočate?

Silvestra Kržan

Vau neverjeten recept
Top hiti