To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokolada ovita z ljubeznijo

Vsi čokoholiki, ki brez čokolade ne morete – spodaj je recept za odlično čokolado, ki si jo lahko napravite kar sami. 


SESTAVINE:Čokolada ovita z ljubeznijo300x150
Temna čokolada:

* 80g bio kokosovega olja (hladno stiskano)
* 2 čž 100% arašidovega masla
* 50g mletih mandljev
* 30g kakava (brez dodanega sladkorja)
* 2g stevie
* na drobno narezani mandlji (za okras)

Bela čokolada in bela čokolada s kokosom:
* 80g bio kokosovega olja (hladno stiskano)
* pet čž 100% arašidovega masla
* 80g indijskih oreščkov
* 1g stevie
* 30g kokosove moke

OPIS POSTOPKA: Priprava za temno čokolado: Potrebujemo dve manjši posodi. Eno za temno maso in eno za svetlo. Najprej na vodni kopeli raztopimo kokosovo olje. Vse sestavine pripravimo in postopoma primešamo h kokosovemu olju. Maso premešamo toliko, da ni grudic in vlijemo v poljubne modelčke/pekač. Po želji lahko čokolado okrasimo s poljubnimi oreščki in suhim sadjem. Jaz sem tokrat k temni čokoladi dodala še na drobno narezane mandlje. Modelčke/pekač postavimo v hladilnik vsaj za kako uro. Če želite čokolado uživati prej, jo postavite v zmrzovalnik.
Priprava za belo čokolado: Belo čokolado pripravimo po enakem postopku kot temno. Tokrat sem naredila dve vrsti bele čokolade. Najprej sem naredila maso in dodala vse sestavine razen kokosove moke. Nato sem maso razdelila na približno dva enaka dela. K eni polovici masi sem primešala še kokosovo moko in tako dobila belo čokolado s kokosom.

ČAS PRIPRAVE: Čas priprave 20 minut, čas hlajenja čokolade do 60 minut (skupaj porabite največ 90 minut).
RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti